Holland Baroque & Jeanine de Bique

Carnival Baroque
za 27 apr 20:15 - 21:35
za 27 apr '24
20:15 - 21:35
  • za 27 apr '24
    20:15 - 21:35
    Concertzaal
De uit Trinidad afkomstige sopraan Jeanine De Bique wordt beschreven als ‘een van de meest opwindende sopranen die je tegenwoordig op het podium tegenkomt.’ Net als Holland Baroque, is Jeanine de Bique artistiek nieuwsgierig en veelzijdig.

Programma

Aria’s van G.F. Händel, G. Ph Telemann en C.H. Graun, en Folksongs uit Trinidad.

Uitvoerenden

Holland Baroque
Jeanine de Bique sopraan

Latijns-Caribische Afro-ritmes naast verblindende aria’s; dit wordt een duizelingwekkende avond. Barokke aria’s worden moeiteloos afgewisseld met Caribische folksongs. Jeanine de Bique; ‘technisch onberispelijk, met haar lichte sterrenstem, die zweeft voordat hij op de oren van het publiek landt, als een muzikale meteorenregen,’ (Operawire) heeft een pure eindeloze rijkdom aan kleur en nuances. De musici van Holland Baroque brengen waarvoor zij op handen worden gedragen: energie, durf en verfijnde arrangementen. Zij laten keer op keer zien dat barok niet oud is, het is van nu. 

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het concert geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.