Bon Dia, Goeiemorgen

Izaline Calister zingt kinderliedjes (4+)
Keti Koti
za 1 jul 16:00 - 17:00
za 1 jul ’23
16:00 - 17:00
  • za 1 jul ’23
    16:00 - 17:00
    Nieuwe Kerk

Koningin van de tumba Izaline Calister en meester van kinderliedjes Thijs Borsten, presenteren een betoverende show (4+) met kinderliedjes uit Curaçao, Aruba en Bonaire. 

Bon Dia, Goeiemorgen (4+) is gebaseerd op het gelijknamige liedjesboek dat een bonte verzameling traditionele kinderliedjes van Curaçao, Aruba en Bonaire bevat. Zangeres Izaline Calister zong als kind al graag en brengt dat sentiment tot leven in deze voorstelling. Ze vroeg daarvoor elke Antilliaan die ze kent naar bekende kinderliedjes.  "Ik wil graag de liedjes uit mijn jeugd in leven houden en doorgeven aan nieuwe generaties," aldus Izaline.  

Er komen liedjes aan bod van bekende componisten als Rudy Plaate, Richard Simon en Padu Lampe uit Aruba. De liedjes zijn zowel in het Papiaments als in het Nederlands zodat iedereen kan meezingen. 'Un dushi fiesta' zoals de mensen op Curaçao zeggen.

Bon Dia, Goeiemorgen komt voort uit de samenwerking tussen theatermaker, muzikant en arrangeur Thijs Borsten  en singer/songwriter en theatermaker Izaline Calister.  De kracht van hun samenwerking is humor en muzikaliteit waarbij deze bijzondere, oude kinderliedjes, die ook voor volwassenen leuk zijn, op speelse manier weer een nieuw leven krijgen.  Thijs en Izaline maakten eerder: Het eiland van mijn vader (2019), Van de Andere Kant (2022) en in opdracht van het Concertgebouw: Liedjes zonder Grenzen (4+) samen met regisseur Kiki Jaski. 

 

Deze voorstelling is onderdeel van ons Keti Koti programma.

 

Bij dit evenement is op verzoek van de producent geen stapelkorting van toepassing.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren. 

Brasserie Amare
Maak je bezoek compleet met een lunch of diner bij Brasserie Amare!

➤ Bekijk het menu en reserveer een tafel

Uitvoerenden

Izaline Calister zang
Thijs Borsten piano
Danny Rombout percussie