© Mark Engelen

Rundfunk

Schau
za 20 apr / 19:45 - 21:15
za 20 apr ’24
19:45 - 21:15
  • za 20 apr ’24
    19:45 - 21:15
    Danstheater

Na het succes van Wachstumsschmerzen en Todesangstschrei is Rundfunk terug met de nieuwe voorstelling Schau. Nog grootser en scherper!

De nieuwe Schau van Rundfunk. Echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen we deze Schau schauwieschau als onze schauste Schau. Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, Schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de Schauburg!

“IJzersterk en spannend cabaret, in een moordend tempo." ★ ★ ★ ★ - De Volkskrant over Todesangstschrei.

“Treiterhumor van de bovenste plank. (…) De voorstelling is opvallend scherp gesneden, de timing is perfect, het tempo moordend, de grapdichtheid hoog.”     ★ ★ ★ ★ - NRC over Todesangstschrei.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Let op: in de voorstelling Schau zitten stroboscopische lichteffecten. Ook is er een scene met een heftig visueel bloed effect wat als schokkend ervaren zou kunnen worden. 

Over Rundfunk 
Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste theatervoorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Ook voor hun tweede voorstelling Todesangstschrei werden zij genomineerd voor de Neerlands Hoop. Na een succesvolle televisieserie, een bioscoopfilm en twee uitverkochte theatertours, komen de heren in 2023 met een nieuwe komedieserie: Rundfunk: Duco en Roy.

Credits

Cast
Tom van Kalmthout & Yannick van de Velde

Creatives
Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde tekst & concept
Peter van de Witte regie
Bart van den Heuvel lichtontwerp
More Theater Producties producent