© Janey van Ierland

Van Bach tot Beving

Jeroen van Veen
zo 29 okt 15:30
zo 29 okt '23
15:30
  • zo 29 okt '23
    15:30
    Nieuwe Kerk, Den Haag

Pianist Jeroen van Veen maakt in Tijdnoot I – van Bach tot Beving een tijdreis door de wereld van de pianomuziek. Beginnend bij de virtuoze barokmuziek van J.S. Bach, reizen we via de romantiek van Schubert en Rachmaninov naar het hedendaagse minimalisme van Philip Glass en Joep Beving - vertolkt door een pianist die als geen ander is geslaagd om klassieke muziek toegankelijk te maken.

Programma

Werken van Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven, Franz Schubert, Sergej Rachmaninov, Philip Glass, Yiruma, Jeroen van Veen, Simeon Ten Holt en Joep Beving

Het concert is een schets van de tijd in klank en beeld; muziek van en verhalen over de componisten wisselen elkaar af. Van Veen neemt u mee in een persoonlijk avontuur en laat u onderweg genieten van het instrument dat zijn grote passie is: de piano! Jeroen van Veen ontving de NPO radio 4-prijs voor zijn verdiensten als pianist, voor zijn uitzonderlijke repertoire, en voor zijn inzet om klassieke muziek toegankelijk te maken voor een groot publiek.

Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.