Au! (4+)

plan d-
Onderdeel van Festival De Betovering
za 14 okt
za 14 okt ’23
  • za 14 okt ’23
    11:00 - 11:50
    Amare Studio
  • za 14 okt ’23
    14:00 - 14:50
    Amare Studio

AU! wordt een voorstelling over pijn. Over pijn hebben en pijn doen. Over een kapotte knie en een bult op je kop. Over een gebroken hart, dat in duizend stukken op de grond ligt. Over een traan die over je wang rolt, omdat die ene gemenerik je weer eens heeft gepest.

Dans, slapstick, beeld en poëzie wisselen elkaar af in het even grappige als onroerende Au!' 'Au! is een aanstekelijke voorstelling. Er is aandacht voor detail, de dans is acrobatisch gevaarlijk en de voorstelling zit vol afwisseling.

De Theaterkrant ★★★★

AU! laat zien dat het leven niet alleen maar roze koek met slagroom en vlaggetjes voor de ramen is, maar dat het ook behoorlijk pijn kan doen. En hoe naar kan die pijn voelen als je van je fiets bent gevallen, je achterover kukelt van het klimrek of als je beste vriend hand in hand loopt met een ander! Wat doe je dan, hoe vind je troost en krabbel je weer overeind?

In deze vrolijke en dynamische dansvoorstelling wordt op grappige en ontroerende wijze getoond wat er allemaal tot pijn kan leiden, hoe die pijn kan worden ervaren en wat ervoor nodig is om de pijn te verzachten. Het laat zien dat pijn ook kan helpen, dat het je ook sterker kan maken en dat pijn niet iets is om bang voor te zijn. Soms kun je het maar het beste uitschreeuwen van de pijn. AU! Dat lucht op en geeft je weer de moed om op te staan. En een beetje troost is ook nooit weg natuurlijk. Een kusje op de wond, een aai over de wang en een liedje voor het slapengaan. En dan komt het echt wel weer een keer goed, want heelt tijd niet alle wonden?

Bij dit evenement is op verzoek van de producent geen stapelkorting van toepassing.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Credits

Andreas Denk idee
Andreas Denk Choreografie
Sophie Schut, Andreas Denk, Jordi Casanovas, (Nele Van den Broeck tournee 2014) Dans
Bram de Goeij Eindregie
Wiebe Gotink Muziek
Pink Steenvoorden Lichtontwerp
Marco van der Velde Techniek
Dorine van IJsseldijk Kostuums
Andreas Denk (Bjorn Janssen tot maart 2013) Productie