© Philine van den Hul

Son Mieux

Amare i.s.m. PAARD
vr 10 mei / 20:00 - 22:50
vr 10 mei ’24
20:00 - 22:50
  • vr 10 mei ’24
    20:00 - 22:50
    Concertzaal
  • Voor dit evenement worden servicekosten van €3 per ticket gerekend

Son Mieux maakt de muziek die we nodig hebben in deze tijd: dansbare pop met disco-invloeden en grootse gebaren. Rijke arrangementen met persoonlijke verhalen, moderne producties én een vleugje jaren zeventig. Nu komt de zevenkoppige Haagse band naar Amare voor een heuse thuiswedstrijd! 

Het tweede album The Mustard Seed is eind 2021 verschenen en oogstte veel lof. Het won een Edison voor Beste Rock Album en verzamelende ondertussen al meer dan 16 miljoen streams op Spotify. Maar waar de band echt schittert is op het podium. Met energieke, goed gearrangeerde shows waar soms emoties hoog oplopen maar waar dansen centraal staat.

Geen wonder dat de band afgelopen zomer ruim 50 shows heeft gespeeld, waaronder Lowlands & Sziget mainstage, en meer dan 20.000 tickets heeft verkocht voor hun Nederlandse tour. Met Europese headline-tours en festivals door heel Europa in het verschiet, betreedt Son Mieux inmiddels de allergrootste podia. 

Dit keer is Amare het decor van wederom een nieuwe mijlpaal in de reis die Son Mieux maakt. 

Nieuwe single: Tonight
Tonight is een song die gaat over aan elkaars zijde blijven, zelfs als dat de moeilijkste keuze lijkt. Een nummer dat jaren nodig had om zijn vorm te vinden, maar uiteindelijk in vijf minuten werd opgenomen. We wilde dat Tonight zo eerlijk mogelijk was, dus besloten we de song volledig live op te nemen. Op een zomerse dag in september kwamen we samen in één ruimte om één take te creëren, die alles vastlegde. Dit is die opname, zo eerlijk als we die konden maken.

Let op: dit is een sta-concert

Amare i.s.m. PAARD

PAARD en Amare hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks meerdere grote popconcerten te organiseren in de concertzaal van Amare. Dit concert is onderdeel van deze samenwerking. Bekijk hier het overzicht van alle gezamenlijke concerten.

Sta-concert
Dit is een sta-concert. Op het eerste en tweede balkon zijn zitplaatsen aanwezig. Indien het voor jou niet mogelijk is om het hele concert te staan, kun je een zitplaats reserveren via kassa@amare.nl.

Uitvoerenden

Son Mieux is Camiel Meiresonne, Maud Akkermans, Quinten Meiresonne, Olivier Lucas, Justin Schellekens, Timo Prins & Niels de Maa.