Raymond van het Groenewoud

Amare i.s.m. PAARD
zo 10 mrt 20:00
zo 10 mrt '24
20:00
  • zo 10 mrt '24
    20:00
    Amare, Den Haag
    Concertzaal
  • Voor dit evenement worden servicekosten van €4 per ticket gerekend

Eén van de meest authentieke woordkunstenaars van de lage landen keert terug naar Den Haag. Liedjes als Meisjes, Je Veux de l'amour, Chachacha en Twee Meisjes vormen slechts greep uit zijn oeuvre dat al meer dan 45 jaar bestrijkt. PAARD en Amare nodigen hem uit om 10 maart in Amare te spelen.

Teloorgang, verdwijnen…. het zijn woorden die gebruikt kunnen worden om de liedjes van Raymond van het Groenewoud te kaderen voor een toevallige passant die de kans nog niet kreeg om het te beluisteren. Op de vierde single van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Raymond horen we de emotie in 4K. Het is een lied dat perfect bij je volgende roadtrip past. Weliswaar een roadtrip met een voiture die een maximum snelheid haalt van 70km/u, bestuurd door een chauffeur met de ambitie om zoveel mogelijk mooie landschappen te doorkruisen. Eindbestemming niet gekend.

 

Amare i.s.m. PAARD

PAARD en Amare hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks meerdere grote popconcerten te organiseren in de concertzaal van Amare. Dit concert is onderdeel van deze samenwerking. Bekijk hier het overzicht van alle gezamenlijke concerten.