Fleurine & Boys from Brazil

i.s.m. Projazz
za 6 nov 20:30 - 22:30
za 6 nov '21
20:30 - 22:30
  • za 6 nov '21
    20:30 - 22:30
    Nieuwe Kerk

In dit avondvullende concert van Fleurine & Boys from Brazil gaan we op zoek naar de warme en sensuele klanken uit het Bossa Nova genre. Voor haar laatste album schreef Fleurine gloednieuw repertoire geïnspireerd door haar Portugese roots en de liefde voor de Braziliaans muziek.

Uitvoerenden

Dit concert komt tot stand in samenwerking met ProJazz Den Haag.

Bezetting (special guests t.b.a.):
Fleurine, zang & gitaar
Ian Faquini, gitaar
Vitor Gonçalves, Fender & accordion
Eduardo Belo, bas
Zaza Desiderio, percussie

'Diepgang, gevoel en techniek zijn allen overvloedig aanwezig bij Fleurine.'

Trouw

LET OP: Om toegang te krijgen tot deze voorstelling dient u in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Meer informatie vindt u hier.

De in New York woonachtige Nederlandse zangeres en componiste stond al meermaals op Montreux Jazz en North Sea Jazz, en brengt haar Braziliaanse droom nu ook naar de Nieuwe Kerk. Haar album Meant To Be uit 1996 was het best verkochte Nederlandse jazzdebuut van dat decennium. Ze werkte samen met grote namen als Roy Hargrove, Tom Harrell, Christian McBride, Brad Mehldau en Lee Konitz. Tijdens dit concert presenteert Fleurine de muziek van haar meest recente album Brazilian Dream.

Fleurine wordt begeleid door Boys from Brazil: een band uit New York met opkomende en gevestigde Braziliaanse talenten die speelden met onder andere Bebel Gilberto en Maria Bethânia. Fleurine & Boys from Brazil staan garant voor een optreden vol diepe bossanova en baiao, geïnjecteerd met een flinke dosis jazz.

Bij deze voorstelling(en) is geen stapelkorting van toepassing.