© Mascia Sergievskaia

Evgeny Kissin

World Master Pianists
za 21 jun / 20:15
za 21 jun ’25
20:15
  • za 21 jun ’25
    20:15
    Concertzaal
De Russische sterpianist Evgeny Kissin speelde in juni 2023 voor een uitverkochte zaal in Amare en liet de harten van alle pianoliefhebbers sneller kloppen. In juni 2025 komt hij weer voor één concert terug naar Nederland: exclusief in Amare Den Haag. Een concert dat geen enkele pianofanaat mag missen!

Programma

Programma wordt nader bekendgemaakt

“Evgeny Kissin soleert op eenzame hoogte”, kopte Wenneke Savenije een aantal jaar geleden. Ze omschreef de ervaring van het bijwonen van een Kissin-recital heel treffend: “De unieke intensiteit waarmee het voormalige wonderkind Evgeny Kissin op het slotconcert magistrale klanken aan de vleugel wist te ontlokken, was letterlijk ongehoord en wat mij betreft het Hoogtepunt der hoogtepunten. Wat een architecturale helderheid en feilloze pianistieke trefzekerheid! Wat een ongelooflijke emotionele intensiteit, muzikale diepgang en spirituele waarachtigheid klonk er door in elke noot die hij speelde.”

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

© Mascia Sergievskaia

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.