Oud (6+)

Cello Cello in coproductie met Cello Biënnale Amsterdam
Hello Cello dag
zo 13 okt / 14:00
zo 13 okt ’24
14:00
  • zo 13 okt ’24
    14:00
    Amare Studio, Den Haag
Wat is je leeftijd eigenlijk? Enkel een getal? En wat betekent het als je oud bent, of jong? Hoe klinkt stokoude muziek, en hoe klinkt muziek van nu? Waarom dank je iets af, en waarom bewaar je iets? Hoe spannend zijn oude dingen..
Op speelse wijze loodst regisseur Martin Hofstra cellisten Pepijn Meeuws en Emile Visser door deze beeldende en muzikale reis. Humor en ernst wisselen elkaar af tijdens en tussen het mooiste muzikale repertoire dat je je maar kunt bedenken. Van Middeleeuwse muziek tot jazz, van wereldmuziek tot rock. Een samenspel tussen klassieke en hedendaagse muziek op topniveau en vrije mime, gecombineerd met goochelarij, humor en poëzie. Oud laat zien en horen hoe krachtig je kunt zijn als je bent wie je bent: oud of jong, vies of schoon.

Garderobe en kluisjes  
Garderobe is inbegrepen bij je ticket. Je kunt je jas of tas ook in een kluisje kwijt. De kluisjes vind je naast de garderobe. Je hebt geen muntje of pinpas nodig. Je sluit het kluisje af en opent het weer met een 4-cijferige code die je zelf verzint.   

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.   

Credits

Pepijn Meeuws en Emile Visser cello
Martin Hofstra regie
Hester Jolink decor