C La Vie

Faso Danse Théâtre
do 10 okt / 19:45
do 10 okt ’24
19:45
  • do 10 okt ’24
    19:45
    Danstheater, Den Haag

In al zijn creaties laat choreograaf Serge Aimé Coulibaly zich inspireren door de Afrikaanse cultuur. C La Vie is een nieuwe stap in zijn virtuoze, geëngageerde en van de energie bruisende oeuvre. Hij volgt hierin de grote traditie van inwijdingsverhalen en creëert tegelijkertijd een stuk dat door het gebruik van lichamen, stem, muziek en video, volstrekt hedendaags is.

Virtuoze, geëngageerde en van de energie bruisende choreografie

Negen performers komen samen op het podium: een openbaar plein waar alles kan gebeuren en niets verloren is. Vanuit daar bezien ze onze wereld en ons leven, in al zijn complexe realiteit. De kern van hun initiatiereis is ontmoeting: met muziek, met de ander, met de werkelijkheid, met de tijd, met de planeet, met een geliefde. Zo nodigt Coulibaly ons uit om onze keuzes als mens te bevragen: hoe geven we zin aan ons leven?

 

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.   

Credits

Serge Aimé Coulibaly concept en choreografie
Jean Robert Koudogbo-Kiki, Ida Faho, Angela Rabaglio, Guilhem Chatir, Djibril Ouattara, Arsène Etaba, Bibata Maiga, Dobet Gnahoré en Yvan Talbot dans
Dobet Gnahoré zang
Yvan Talbot aka Doogoo D muziek