© Ferdy Damman

The Analogues

Let It Be & Abbey Road
wo 4 dec / 19:45
wo 4 dec ’24
19:45

Let It Be en Abbey Road vormen samen het majestueuze slotakkoord van The Beatles. Nog één keer vertolkt The Analogues; deze grandioze albums. Integraal, met blazers, strijkers én met behulp van hetzelfde instrumentarium dat The Beatles destijds gebruikten.

I’ve witnessed something I never really thought I’d be able to witness again. Amazing.

★★★★ - Geoff Emerick, Chief engineer voor The Beatles

Let It Be is het laatst verschenen album van The Beatles, maar niet het laatste album dat The Beatles opnamen. Dat was Abbey Road. Paul McCartney spoorde de band aan om nog één keer alles uit de kast te halen, met de volledige betrokkenheid van ‘de vijfde Beatle', producer George Martin. Hiermee werd een periode van ongekende productiviteit afgesloten. Drie korte jaren waarin The Beatles zes albums maakten die de popmuziek voor altijd zouden veranderen.

De nauwgezette reconstructie van deze iconische Beatles-albums door The Analogues kreeg lovende recensies in binnen- en buitenland. De show is onderdeel van One and One and One is Three, een trilogie waarbij het publiek het complete oeuvre uit de studio-jaren van The Beatles nog één keer in zijn volledige omvang en rijkdom kan ervaren!

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.