Beautiful Africa Day

Celebrating International day for people of African descent
za 31 aug / 12:00 - 18:00
za 31 aug ’24
12:00 - 18:00

Vier samen met ons de Internationale dag voor mensen van Afrikaanse afkomst! Kom en ervaar de glamour en schoonheid van Afrika.

Op deze dag wordt Afrikaans erfgoed en cultuur met jou gedeeld door middel van eten, muziek, dans en mode. Bezoek de verschillende kraampjes op de Afrikaanse markt, steun Afrikaanse bedrijven en geniet van de tentoongestelde kunstwerken.

Laat je kinderen genieten van activiteiten in de kinderhoek met schminken, knutselen en een kralenworkshop. Neem je dansschoenen mee, want we sluiten de dag af met een disco waar je lekker kunt swingen en genieten van African Vibes. 

Een leuke dag uit voor het hele gezin!

ACPC

Bij het Africa Cultural Promotion Centre (ACPC) worden de culturele identiteit en waarden van Afrikaanse mensen gevierd en gepromoot. De ACPC streeft naar het creëren van een levendige Afrikaanse gemeenschap: een thuis weg van huis waar je in contact kunt komen met mensen van Afrikaanse afkomst die in Nederland wonen. ACPC bereikt dit door een verscheidenheid aan op maat gemaakte cultureel georiënteerde producten en diensten die worden aangeboden in een veilige ruimte waar iedereen kan gedijen.

ACPC heeft een passie voor de Afrikaanse cultuur en brengt deze dichter bij u. De ACPC is van mening dat ver van huis wonen er niet toe mag leiden dat we onze cultuur achter ons laten.