Winnaars Prinses Christina Concours 

Irene Kok, Ramon Lormans, Vincent Martig, Alexander Jansen en Andrea Vasi
Lunchconcert
ma 22 nov 12:30 - 13:15
ma 22 nov '21
12:30 - 13:15
  • ma 22 nov '21
    12:30 - 13:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag

Kom luisteren naar muziek van prijswinnaars van het Prinses Christina Concours. Zij spelen een gratis lunchconcert in de Haagse Nieuwe Kerk. Het applaus van het publiek is belangrijk voor hun muzikale ontwikkeling.

Programma

Casper Groep, Impressions in C, A, F, G, Eb and Bb voor klarinet, cello en piano
Maarten Bauer, Kenangan Abadi (2020) voor klarinet, cello, percussie en piano
Beethoven (1770 – 1827), Pianosonate nr.14 in cis mineur, opus nr.2
Rudolf Escher (1912–1980) Habanera
Willem Wander van Nieuwkerk (1955 -) Fantasque
C. Debussy (1862 – 1918) prelude general lavine, eccentric, van preludes Boek II

Op 22 november spelen Irene Kok (cello), Ramon Lormans (slagwerk), Vincent Martig (klarinet), Alexander Jansen (piano) en Andrea Vasi (piano). De oud-deelnemers aan onze concoursen wonnen eerder prijzen tijdens het Prinses Christina Concours en hun optreden is onderdeel van het talentontwikkelingstraject dat ze bij het Prinses Christina Concours volgen.

Het concert is gratis te bezoeken, start om 12:30 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Aanmelden vooraf is verplicht. Kaarten via de website zijn daarom gratis te reserveren.

De Nieuwe Kerk-concerten worden georganiseerd met steun van Fonds 1818.

Bij dit programma heeft u een zitplek in de zaal. Dit concert kan volgens de laatste coronaregels dus gewoon doorgang vinden. De term 'ongeplaceerd' op de ticket wordt alleen gebruikt om aan te duiden dat nog niet gedefinieerd is waar in de zaal u precies plaatsneemt.

Uitvoerenden

Irene Kok, cello
Ramon Lormans, slagwerk
Vincent Martig, klarinet
Alexander Jansen, piano
Andrea Vasi, piano


Over het Prinses Christina Concours

Het Prinses Christina Concours stimuleert al ruim vijftig jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een concours voor de allerjongsten (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling. Kijk voor meer info op www.christinaconcours.nl