Benefietconcert – Prijswinnaars Prinses Christina Concours

Peter Sluijs - Lotte van der Rijst - Nana Moussault - Johan Wiersma
Lunchconcert
ma 21 mrt / 12:30
ma 21 mrt ’22
12:30
  • ma 21 mrt ’22
    12:30
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk, Den Haag

Het Prinses Christina Concours voelt zich verbonden met kinderen en jongeren van over de hele wereld en draagt graag bij aan een hoopvolle toekomst voor iedereen. Dit lunchconcert is daarom eenmalig een benefietconcert, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan de Unicef-actie ‘Help de kinderen in Oekraïne’.

Prijswinnaars Peter Sluijs (piano), Lotte van der Rijst (fagot), Nana Moussault (viool) en Johan Wiersma (accordeon) brengen een sprankelend en gevarieerd programma. Na afloop is er een meet & greet met de musici. 

Het concert is gratis te bezoeken, start om 12.30 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Aanmelden vooraf is verplicht, kaarten via de website zijn daarom gratis te reserveren. Doneren is mogelijk via een QR-code op het programmavel. Het is ook mogelijk om te doneren via onze actiepagina: Benefietconcert Prinses Christina Concours | UNICEF.

De Nieuwe Kerk-concerten worden georganiseerd met steun van Fonds 1818, de gemeente Den Haag, de Stichting Sanssouci en de Van Ommeren - de Voogt Stichting. 

Over het Prinses Christina Concours

Het Prinses Christina Concours stimuleert al ruim vijftig jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een concours voor de allerjongsten (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling. Kijk voor meer info op www.christinaconcours.nl.

 

Over UNICEF
UNICEF werkt al jaren in Oekraïne en heeft haar hulp in grote delen van het land opgeschaald. Zo zorgt UNICEF voor kinderbescherming door hulp te bieden aan kinderen en gezinnen die zich door Oekraïne verplaatsen. Er zijn ‘hubs’ ingericht: veilige ruimtes waar onderweg noodzakelijke hulp kan worden geboden. Ook vinden kinderen en hun families hier informatie over hoe ze verder kunnen en registreren we alle kinderen die de grens over komen om ervoor te zorgen dat niemand kwijtraakt. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Credits

Peter Sluijs, piano
Lotte van der Rijst, fagot
Nana Moussault, viool
Johan Wiersma, accordeon