© De Schaapjesfabriek

Terugblik Open Huis

Ruim 5.000 bezoekers mochten wij afgelopen weekend verwelkomen in Amare! Ook al was het gebouw van binnen nog niet helemaal af, toch kwamen jullie in groten getale een kijkje nemen en sfeer proeven.

Tijdens het UIT Festival Den Haag openden wij voor het eerst onze deuren, op zaterdag 4 en zondag 5 september. Iedereen mocht in en uit lopen en het gebouw komen ontdekken met een doe-het-zelf-tour of een gratis rondleiding. Juni Lekkernijen deelde hapjes uit, er was koffie, je kon tickets kopen en informatie opvragen bij de vier bewoners van Amare. In de Nieuwe Kerk vonden previews plaats van seizoen 21/22.

Op de stralend zonnige middagen vormden zich zelfs rijen voor Amare op het Spuiplein! Eenmaal binnen pakten vele mensen de roltrap om even plaats te nemen in de Concertzaal of het Danstheater. Wie geluk had kon een openbare repetitie bijwonen van het Residentie Orkest of alvast uitproberen wat de favoriete zitplek wordt voor komend seizoen.

We hebben genoten van jullie enthousiasme en van alles wat jullie met ons deelden op social media. Kijk nog even terug met de foto's hieronder!