Ik ben Amare: Behind the Shoot deel 2

Op 16 augustus 2021 is het tweede deel van onze introductiecampagne is van start gegaan! Met vier nieuwe portretten geven we een vrolijke doorsnede van de artiesten, musici en studenten die straks Amare gaan bewonen. Je komt ze onder andere tegen op (bewegende) posters door heel Den Haag. Hieronder delen we een kijkje behind the shoot.
 

Behind the Shoot

Maak kennis met Eva

Maak kennis met Eva. Eva volgt een dansopleiding bij het Koninklijk Conservatorium en verhuist binnenkort mee naar Amare. Misschien heb je haar al gezien op posters in Den Haag. Of ontmoet je haar tijdens het Open Huis op 4 en 5 september.

Meet Timur!

Timur is ready to play in Amare! Als onderdeel van het Residentie Orkest verlangt hij er het meeste naar om te spelen in de Concertzaal. “I think it’s going to be just great to welcome people.” 

Ontmoet Kaya

Ontmoet Kaya, muziekdocent bij Muziekcentrum 1001 Nachten. En hij zit ook nog eens op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Dat betekent dat je hem binnenkort constant in Amare kan vinden. “Het wordt een ontmoetingsplek voor mij.”

Meet Yukino!

Yukino is ready to flow in Amare! Als danser bij het Nederlands Dans Theater (NDT) zal zij dagelijks in Amare trainen, creëren en performen. “I look forward to be in the Amare studios.”