De herfstvakantie staat bij Amare in het teken van Festival De Betovering

De nachten worden langer, de dagen worden korter en de zon maakt plaats voor wind en regenbuien. Met andere woorden: het is weer herfstvakantie! En die vakantie draait bij Amare om Festival de Betovering.

Heb je zin om erop uit te gaan deze herfstvakantie? Dan is er iedere dag wel iets te beleven in Amare in het kader van Festival De Betovering, hét internationale kunstfestival voor de jeugd (t/m 12 jaar).

Van zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober bieden we een mix van zowel gratis activiteten, als activiteiten en voorstellingen voor een familievriendelijke prijs. Schuif bijvoorbeeld aan bij een interactief filmdiner tijdens Aan Tafel Junior (7+), leg de spannende Stiltestormbaan af (7 t/m 10 jaar), speel in de Speeltuin van de Verbeelding of kom gezellig rollerskaten tijdens de Roller Disco (2 t/m 12 jaar)! 

> Bekijk het programma

 

Eten en drinken 

Tijdens Festival De Betovering vind je op het Spuiplein een houten chalet van Brasserie Amare. Je kunt er tot en met zaterdag 29 oktober terecht voor overheerlijke plantbased hotdogs of hamburgers en verfrissende huisegmaakte limonades! 

o.a. te zien tijdens Festival De Betovering 2022:

Knol d’Amour (AL)

Knol d’Amour (AL)

Superhallo

Festival De Betovering
za 22 okt '22 - vr 28 okt '22
Aan Tafel Junior (7+) - Het Vijfde Bedrijf

Aan Tafel Junior (7+) - Het Vijfde Bedrijf

Culturele Spelen

Festival De Betovering
zo 23 okt '22 - wo 26 okt '22
KONTROL (5+)

KONTROL (5+)

Compagnie Krak (BE)

Festival De Betovering
za 22 okt '22 - vr 28 okt '22

Meer verhalen van Amare:

Het Amare Jeugd & Familie Doeboekje

Wist je dat Amare een uitgebreide jeugd- en familieprogrammering heeft? Je vindt alle voorstellingen en activiteiten terug in ons nieuwe doeboekje. Neem het programma-/doeboekje mee uit de folderrekken in Amare.

Nieuwe fontein als symbool voor wat Amare wil zijn

In de entreehal van Amare aan de kant van het Spuiplein staat prachtige groen-gele fontein waar je je flesje water kunt vullen. De fontein is een geschenk aan Amare van de Marokkaanse gemeenschap namens alle inwoners van Den Haag.

Bespeel de piano van Amare

Wist je dat je sinds kort een piano kunt vinden in Amare? En die piano vraagt erom om bespeeld te worden! Neem plaats en vul Amare met jouw prachtige muziek.