U krijgt mogelijk telefoon van ons!

Wij kunnen uw steun goed gebruiken. Daarom benaderen wij de komende tijd een deel van onze bezoekers telefonisch met het verzoek of zij Amare Friend willen worden. Komt u uit Den Haag of omgeving of heeft u Amare de afgelopen periode meerdere keren bezocht? Dan kan het zijn dat u gebeld wordt.

Juist nu is uw vriendschap onmisbaar! Samen bouwen we aan een tot de verbeelding sprekend huis voor podiumkunsten van topniveau, waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Uw bijdrage komt ten goede aan ‘Stichting Podium van de Stad’, waarvan het vermogen wordt aangewend ten behoeve van bijzondere projecten van Stichting Amare. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van internationale programmering, het toegankelijk maken van Amare voor een nieuw en divers publiek en state-of-the-art voorzieningen die passen bij een cultuurpodium van wereldformaat.

Heeft u vragen over de belactie? Neem dan contact op via amarefriends@amare.nl.

U kunt natuurlijk ook direct vriend worden. Klik hier voor onze vriendenpagina, waar alle informatie over Amare Friends is verzameld. Alvast hartelijk dank voor uw steun en we zien u graag in Amare!

Word Amare Friend