© Carlijn Stortelder

Opnieuw Green Key GOUD voor Amare

11 maart 2024, nieuws

Ook dit jaar heeft Amare weer het duurzaamheidscertificaat Green Key gekregen! We hebben hiervoor de sticker 2024 GOUD ontvangen.

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische, recreatieve en culturele sector in Nederland met zo’n 700 gecertificeerde bedrijven. Instellingen met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun bezoekers inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Met een Green Key certificaat dragen wij bij aan een duurzamer Amare én een leefbare en gezonde wereld. Door te voldoen aan normen binnen 12 verschillende thema’s gaan we verder dan alleen energie- en waterbesparing. Hieronder vallen maatregelen zoals het gebruik maken van duurzame energie, het in dienst nemen van medewerkers met een arbeidsbeperking of het scheiden van plastic. 

Op deze manier creëren we niet alleen meerwaarde voor Amare, maar hopen we ook een duurzaam voorbeeld te zijn in de culturele sector!

Lees meer over duurzaamheid in Amare op amare.nl/duurzaamheid

Meer Amare Nieuws