Make some noise

Haags Hiphopcentrum, Koninklijk Conservatorium, Redo & Amare 

Onderdeel van het Open Festival op 19,20 en 21 november 2021
Coproductie: Haags Hiphopcentrum, Koninklijke Conservatorium, Redo & Amare
Dans: Simon Bus, Alesya Dobysh, Toby Tanatem, Tawatha Steendam en Matita

Redo, ofwel Redouan Ait Chitt,  won in 2019 de Zwaan, de belangrijkste prijs voor Nederlandse dansers. Dat was nog eens extra bijzonder, omdat Redo een breakdancer is. Wereldwijd geroemd weliswaar, maar niet eerder won een breakdancer in Nederland zo’n belangrijke prijs.

Topdansers
Redouan Ait Chitt werd geboren met verschillende lichamelijke beperkingen. Ondanks die complicaties heeft hij nooit toegelaten dat dit zijn leven negatief zou beïnvloeden. Met zijn levensmotto ‘No limits, no excuses’ is hij dan ook een groot voorbeeld voor veel kinderen en jongeren. Redo ontwikkelt de jamsessies Make some noise samen met het Haags Hiphopcentrum en het Koninklijk Conservatorium. Hij danst zelf niet mee, maar is de motor die Make some noise op gang brengt. Je gaat een topclub jonge dansers zien. Een van hen is Tawatha Steendam, die in oktober de dansmarathon gewonnen heeft.

Mede dankzij de live muziek en interactie zijn de jamsessies elke keer compleet anders. Op live slagwerk en jazzmuziek van musici van het Koninklijk Conservatorium improviseren Nederlands beste break, hiphop, locking en popping dansers erop los. Help je mee de urban dancers uit te dagen? 

Onderdeel van:
Dwalen door Amare op vrijdagavond
Dwalen door Amare op zaterdag overdag
Dwalen door Amare op zaterdagavond
Familiedag op zondag 

Make some noise wordt mede mogelijk gemaakt door: