© Ferdy Damman

The Analogues

Hello Goodbye: The Very Best Of The Studio Years
di 25 apr / 20:15 - 22:25
di 25 apr ’23
20:15 - 22:25

The Analogues zorgden met hun integraal uitgevoerde concerten o.a. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band en The White Album voor een ware revival van de 'beatlemania'. Komend theaterseizoen zijn ze terug met hun nieuwe show Hello, Goodbye! Een feestje voor jong en oud!

Hello Goodbye kan beschouwd worden als een spectaculaire afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden. De band behaalde de afgelopen jaren grote successen in binnen- en buitenland met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen, maar zelf nooit live uitvoerden: Magical Mystery Tour, Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band, The White Album en, het meest recent, een combinatie van Let It Be en Abbey Road.

"Met Hello Goodbye stelden The Analogues zichzelf de lastige opdracht om uit die zes iconisch albums een selectie van hoogtepunten te distilleren. "Dat ging niet zonder slag of stoot," zegt musical director Bart van Poppel. "Wij spelen nu al een jaar of zeven al die geweldige nummers van The Beatles, maar we zijn ook nog steeds diehard fans. Met nogal sterke opinies over wat nou écht de sterkste nummers zijn. Met de lijst die we nu hebben ben ik het in ieder geval helemaal eens; Beatles-liefhebbers hebben nu een uitgelezen mogelijkheid om in het theater te komen kijken of ze het eens zijn met onze keuze.”

Bij dit evenement is geen stapelkorting van toepassing.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Credits

Van en met The Analogues, met originele muziek van The Beatles.