© Wouter Vellekoop

Lunchconcert Brahms 4

Residentie Orkest
Pay-as-you-like
vr 12 mei / 12:30 - 13:00
vr 12 mei ’23
12:30 - 13:00
  • vr 12 mei ’23
    12:30 - 13:00
    Pay-as-you-like
    Concertzaal

Altijd al benieuwd geweest hoe een toporkest klinkt? De gratis lunchconcerten van het Residentie Orkest in onze nieuwe concertzaal in Amare geven een prachtig kijkje in de keuken en bezorgen een inspirerend intermezzo. Het orkest speelt een half uur uit het concert dat ’s avonds gespeeld wordt.

Reserveren is verplicht!

Help Residentie Orkest muziek te blijven delen 
Het Residentie Orkest is al sinds 1904 hét orkest van Den Haag, de koninklijke stad aan zee. Hoe mooi is het als ook volgende generaties de kracht van klassieke muziek blijven ervaren en spelen? Dat is niet mogelijk zonder jouw hulp! Geef muziek door met jouw bezoek aan ons lunchconcert. Een Alzheimerpatiënt die geniet van de warme klanken van de Negende van Dvořák, een trotse conservatoriumstudent die zijn eerste symfonie hoort spelen en schaterlachende kinderen in Haagse basisscholen: zo mooi klinkt geven.

Voor dit pay-as-you-like lunchconcert kun je zelf aangeven wat je voor jouw kaartje wilt betalen. De minimum kaartprijs is € 0,-, maar meer is zeer welkom en helpt om onze muziek met zoveel mogelijk mensen te blijven delen.

Bij dit evenement is geen stapelkorting van toepassing.

Credits

Residentie Orkest