Nieuwjaarsconcert

Residentie Orkest
Met Mozart het nieuwe jaar in!
vr 12 jan / 20:15 - 22:15
vr 12 jan ’24
20:15 - 22:15
  • vr 12 jan ’24
    20:15 - 22:15
    Concertzaal
Vuurwerk, oliebollen, champagne én muziek. We openen het nieuwe jaar feestelijk met heerlijke melodieën van Mozart.

Programma

Wolfgang Amadeus Mozart Operaduetten en -aria’s
Wolfgang Amadeus Mozart Symfonie nr. 41 ‘Jupiter’

Geen mooiere traditie dan het vieren van het nieuwe jaar met het feestelijke Nieuwjaarsconcert van het Residentie Orkest. Een vrolijk en gevarieerd muzikaal feest met heerlijke melodieën van Mozart. Onze vaste gastdirigent Richard Egarr staat met zijn tomeloze energie garant voor muzikaal vuurwerk. Ideaal voor het inluiden van het nieuwe jaar! Champagne, oliebollen en muzikaal vuurwerk!

Om het nieuwe jaar passend in te luiden, vieren we met het Residentie Orkest een uitbundig Mozart-feest op het podium. Een avond vol muzikale hoogtepunten met dé Nederlandse bariton van het moment Raoul Steffani en met graag geziene gastsopraan Louise Kemeny. En ook klinkt Mozarts allerlaatste symfonie: de machtige Jupitersymfonie. Een absoluut meesterwerk, genoemd naar de God van het licht en de stralende hemel. Een werk vol levensvreugde. Hoopvol als het nieuwe jaar.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Onderdeel van:
Feestdagen

Credits

Richard Egarr dirigent
Louise Kemeny sopraan
Raoul Steffani bariton