© Jitske Schols

VanWyck

The Epic Tale of the Stranded Man
za 25 nov / 20:15 - 21:45
za 25 nov ’23
20:15 - 21:45
  • za 25 nov ’23
    20:15 - 21:45
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk, Den Haag

The Epic Tale of the Stranded Man vertelt het verhaal van een man die aanspoelt op een eiland en niet meer weet wie hij is. Tijdens dit theaterconcert neemt VanWyck ons mee naar dat eiland en leert ze ons dat verbeelding geen grenzen kent, dat vrijheid soms te vinden is in kleine ruimtes en dat dapperheid en kwetsbaarheid bijna altijd hand in hand gaan.

VanWyck zingt liedjes van troostrijke, sensuele en aangrijpende schoonheid.

★★★★ Volkskrant

In drie jaar tijd bracht de Amsterdamse singer-songwriter VanWyck drie albums uit die bewondering oogstten tot ver over de landsgrenzen. Haar warme, donkere alt-folk en americana doen denken aan Natalie Merchant, Leonard Cohen en Laura Marling. Met haar vierde album dat internationaal is verschenen in april 2022, reikt VanWyck nog hoger: de veelkleurigheid van haar nieuwe album The Epic Tale of the Stranded Man tilt ook de optredens en de zang van de Amsterdamse VanWyck naar een hoger plan.

Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop. 

★★★★★
'De liedjes van VanWycks conceptalbum klinken ook live rijk en panoramisch. De veelkleurigheid van haar nieuwe werk tilt ook de optredens en de zang van de Amsterdamse VanWyck naar een hoger plan.'
- Volkskrant

★★★★
‘De muziek van VanWyck heeft zachtheid als kracht.’
- NRC 

 

Credits

VanWyck en Christien Oele gitaar en zang
Reyer Zwart gitaar, bas, piano en zang
Rowin Tettero drums
Paul Bond piano en zang