© Steve van Stappen

The Dire Straits Experience

Shiver in the Dark World Tour
wo 20 nov
wo 20 nov ’24
 • wo 20 nov ’24
  20:15
  Zitplaatsen
  Concertzaal
 • wo 20 nov ’24
  20:15
  Staanplaatsen
  Concertzaal
 • Voor dit evenement worden servicekosten van €3 per ticket gerekend

Herleef de ongeëvenaarde muzikale klasse van Dire Straits met voormalig bandlid Chris White en zes muzikanten van topklasse. Geniet van Sultans of Swing, Money for Nothing, Walk of Life en vele andere klassiekers uit het repertoire van de wereldband!

Vanaf de eerste noot die zijn lippen verlaat, vanaf de eerste slag van zijn vingers over de gitaarsnaren, weet je dat hij het onmogelijke doet. Terence Reis brengt de Dire Straits helemaal terug.

Culture Select

Voor de enorme groep trouwe fans voelde het alsof de wereld verging toen Dire Straits in 1995 stopte met optreden. Maar juist dankzij diezelfde gepassioneerde fans is de muziek van de immens populaire rockband levendiger dan ooit. De vraag naar het muzikale universum van Dire Straits, is nog steeds even sterk, zelfs onder jongere generaties.

The Dire Straits Experience geeft gehoor aan die oproep. Bandlid Chris White en zes wereldklasse muzikanten brengen de pareltjes uit het oorspronkelijke repertoire tot leven zoals Sultans of Swing, Money for Nothing, Private Investigations en vele anderen - de legende leeft voort! De band wordt wereldwijd beschouwd als de beste ode aan de Dire Straits. Je zult niets vinden dat dichter bij het echte werk komt.

Staan- en zitplaatsen
Voor dit concert zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen te koop. 

Garderobe en kluisjes

Er is een garderobe aanwezig. Je kunt je jas of tas ook in een kluisje kwijt. De kluisjes vind je naast de garderobe. Je hebt geen muntje of pinpas nodig. Je sluit het kluisje af en opent het weer met een 4-cijferige code die je zelf verzint.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met PAARD
PAARD en Amare hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks meerdere grote popconcerten te organiseren in de concertzaal van Amare. Dit concert is onderdeel van deze samenwerking. Bekijk hier het overzicht van alle gezamenlijke concerten.

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.