©Jacqueline Jonk

Mell VF

DNA
wo 6 nov / 19:45
wo 6 nov ’24
19:45
  • wo 6 nov ’24
    19:45
    Danstheater, Den Haag
Mell VF (voorheen Mell & Vintage Future) is een Nederlands trio dat rootsy rhythm & blues en soul presenteert, dat doet denken aan Booker T & the MG's met een vleugje Adele en Janis Joplin. In hun nieuwste theatertour zullen muzikaal en familiair DNA samensmelten tot een magische ervaring die de grenzen van verbeelding overstijgt.
Toen twee ervaren muzikanten in de bloei van hun carrière een aantrekkelijke nieuwkomer met een geweldige stem ontmoetten, was het een ‘match made in heaven’. In relatief korte tijd werd Mell VF een succes, met velen succesvolle singels en talloze optredens door heel Nederland. In 2023 heeft Mell haar stem laten horen tijdens het bekende tv-programma Beste Zangers.

In deze show komen verhalen en muziek samen op het podium. Laat je meevoeren door de harmonieën en ritmes van Mell VF. Naast de aanstekelijke muziek kent elk nummer een rijke familiegeschiedenis, waardoor elke noot een diepere betekenis krijgt en elk verhaal een nieuwe dimensie.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.   

Credits

Mell Jonk zang
Ton Dijkman drums, gitaar en backing vocal
Martin Scheppink Hammond, voetbas, keys en backing vocals