Mensen van Amare: all work no play afl. #2

© Robbie Redactie

Waarom zou je naast je baan bij Amare ook nog eens gaan werken aan de uitvoering van een hartstikke pittig stuk? Nou, voor de lol bijvoorbeeld. Om elkaar beter te leren kennen. En om eindelijk weer eens voor publiek te kunnen spelen na twee jaar pandemie!

In de videoserie ‘Mensen van Amare’ nemen we je mee in het leven achter de schermen van Amare. In de vorige aflevering zagen we hoe een aantal muzikale collega’s samen besloten te oefenen aan het uitdagende ‘Workers Union’ van Louis Andriessen. Deze keer doen we verslag van het concert en van het ‘Amare-gevoel’ dat daarbij is ontstaan.

Meer verhalen van Amare:

Making of: Maduro afl. #2

In de stadsopera Maduro komen zang, dans en spel samen. In de tweede aflevering van de 'Making of' spreken we met acteurs Doris Baaten en Alexander de Jong en artistiek leider van De Dutch Don't Dance Division Thom Stuart. 

Mensen van Amare: all work no play aflevering #1

In Amare is enorm veel muzikaal talent aanwezig. Een aantal muzikale collega’s besluiten om samen te oefenen aan het uitdagende ‘Workers Union’ van Louis Andriessen en toe te werken naar een concert.

Mensen van Amare

Wie kom je nu eigenlijk allemaal tegen in Amare en wat doen ze de hele dag in dat gebouw? In 'Mensen van Amare' krijg je een kijkje achter de schermen.