Bespeel de piano van Amare

Wist je dat je sinds kort een piano kunt vinden in Amare? En die piano vraagt erom om bespeeld te worden! Neem plaats en vul Amare met jouw prachtige muziek. 

De piano staat naast de receptie op de begane grond. Als je via de ingang aan de Turfmarkt binnenkomt, loop je er zo tegen aan! Het allerleukste aan deze paino is dat iedereen er een stukje op mag spelen. Van klassiekers tot moderne pop, jij bepaalt het programma wanneer je plaats neemt achter deze piano. 

De piano bevindt zich in de openbare ruimte van Amare en is onderdeel van Open Amare, ons gratis programma waarmee we de openbare ruimte van Amare vullen en de creatieve energie van Den Haag een podium bieden! 

Wil jij je creatieve energie kwijt? Speel dan een riedeltje voor ons. 

In seizoen 22/23 in Amare:

Hugging Amare

Hugging Amare

A Spacious Pedagogy

do 8 sep '22 - di 30 mei '23
  • Open Amare
Dao Lu

Dao Lu

Fire Dragon Den Haag

Open Amare
do 8 sep '22 - do 29 sep '22
  • Open Amare
Meet4Music

Meet4Music

Buurtband

Open Amare
ma 26 sep '22 19:00 - 20:00
  • Open Amare
Rondleiding door Amare

Rondleiding door Amare

za 19 nov '22 - ma 1 mei '23

Meer verhalen van Amare:

Nieuwe fontein als symbool voor wat Amare wil zijn

In de entreehal van Amare aan de kant van het Spuiplein vind je een prachtige groen-gele fontein waar je je flesje water kunt vullen. De fontein is een geschenk aan Amare van de Marokkaanse gemeenschap namens alle inwoners van Den Haag.

Mensen van Amare

Wie kom je nu eigenlijk allemaal tegen in Amare en wat doen ze de hele dag in dat gebouw? In 'Mensen van Amare' krijg je een kijkje achter de schermen.

Minidocu TV West: Amare, de Geliefde van de Stad

In de mini-documentaire van Omroep West, gemaakt door programmamaker Erik Kooyman, zien we wat Amare voor de stad Den Haag gaat betekenen en wie haar bewoners zijn.