Swinging Holidays

Jazz Orchestra of the Concertgebouw & special guest
za 14 dec / 20:15
za 14 dec ’24
20:15
  • za 14 dec ’24
    20:15
    Concertzaal, Den Haag
Luid de feestdagen feestelijk in met Swinging Holidays van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw! Traditiegetrouw geeft het Jazz Orchestra een feestelijk eindejaarsconcert met een bijzondere gast. Wie dat deze kerst is, wordt later bekend gemaakt.
Traditiegetrouw geeft het Jazz Orchestra of the Concertgebouw in aanloop naar de feestdagen een feestelijk concert. Het orkest is meermaals uitgeroepen tot de beste en meest swingende Nederlandse bigband. In december gaat er nog eens een schepje bovenop, met speciale gasten en het beste repertoire dat het orkest te bieden heeft! Binnenkort wordt bekend wie het Jazz Orchestra deze kerst meebrengt.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Over het Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw bestaat uit Nederlandse jazzmusici van wereldklasse. De bigband behoort tot de top van Europa, met een sterke visie en respect voor muziek in al haar vormen. Het orkest won meerdere Edison Awards en werkte samen met legendes als Chick Corea, Dr. Lonnie Smith en Joshua Redman. Naast dat ze meer dan eeuw Nederlandse jazz toegankelijk willen maken voor nieuwe generaties, kijkt het orkest graag vooruit en werkt samen met hedendaagse (jazz)musici uit alle windstreken.

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.