© Rob Hogeslag

Deze Edison-winnaars staan binnenkort in Amare

6 maart 2024, artikel

De Nederlandse Grammy’s, zo worden de Edisons ook wel genoemd. Tijdens de Edisons Pop 2024 werden op 4 maart weer meerdere muziekprijzen uitgereikt in verschillende categorieën.

De grote winnaars waren Sef en Son Mieux. En laten we die laatste Haagse band nu net in Amare verwelkomen op 10 mei in onze Concertzaal! Ze wonnen in de categorie beste song met Tonight. Ook won de Haagse Mula B. (hiphop), die op 9 maart bij ons op de planken staat bij Haagse Hits.

Ook vielen in de prijzen MEAU (Nederlandstalig), Reinier Zonneveld (dance), FLEMMING (pop), Idaly (soul/r&b/funk), Pip Blom (alternative), Marco Schuitmaker (Hollands), Roxy Dekker (nieuwkomer) en Within Temptation (rock).

Son Mieux
Son Mieux maakt de muziek die we nodig hebben in deze tijd: dansbare pop met disco-invloeden en grootse gebaren. Rijke arrangementen met persoonlijke verhalen, moderne producties én een vleugje jaren zeventig. Op 10 mei komt de zevenkoppige Haagse band naar Amare voor een heuse thuiswedstrijd! Het concert wordt georganiseerd door Amare in samenwerking met PAARD.

Mula B. bij Haagse Hits
In de categorie hiphop won onze ‘eigen’ Haagse Mula B. (hiphop), die op zaterdag 9 maart schittert in de Haagse Hits – 2e editie. Artiesten van Haagse bodem in een muzikaal spektakel, speciaal met groot symfonisch orkest! Met ook Tim Akkerman, Pat Smith, Emmaly Brown en Sky Feliz.

De Haagse multi-platina award-winnende rapper Mula B – alias Mula Moes – is een van de grondleggers van de hedendaagse trapmuziek in Europa. Hij is onmisbaar in de hitlijsten van Spotify en heeft miljoenen views op Youtube met zijn hits zoals Domme Jongens, D2 en het onvergetelijke Meesterplusser.

Seizoen 24/25
Eind mei maken we ons nieuwe seizoen bekend en gaan de kaarten voor 24/25 in de verkoop. Zouden daar nog meer Edison award waardige artiesten tussen zitten? Houd altijd onze website in de gaten voor verrassende (pop)concerten en artiesten!

Edison-winnaars in Amare

  • vr 10 mei ’24
    20:00 - 22:50
    Uitverkocht

Meer Amare Stories