Luister naar de makers van turboslapstick Knock-Out

 

De turboslapstick voorstelling Knock-Out is op 12 en 13 november in Amare te zien. Deze voorstelling, vol actie, martial arts, dans en acrobatiek is een bloedstollende ode aan de actiefilm. Luister nu naar de podcast en beleef het maakproces van alle kanten.

Laat je meevoeren in de wereld van de bijzondere makers Marco Gerritsen en Jacob Ahlbom of hoor hoe je een duurzame tournee organiseert.

De makers van Knock-Out
Marco Gerritsen is choreograaf en al jaren het middelpunt van ISH Dance Collective, dat ooit met hiphop en breakdance begon. In Amare is ISH zeer regelmatig te gast. Vorige maand nog met de wonderschone voorstelling Het barre land met Amsterdam Simfonietta en eind van dit seizoen met Dorian samen met Het Nationale Ballet.nJacop Ahlbom komt uit de mime en is al jaren de leider van de Jacob Ahlbom Company met hits als Lebensraum en Unseen. Beiden hebben een fascinatie voor vechtfilms en vanuit die voorliefde vonden ze elkaar en bundelden hun krachten in Knock-Out

Voor Knock-Out maakten ze een Podcast serie van vier afleveringen van een kwartiertje. Het zijn gesprekken van steeds een duo over het maakproces van de voorstelling. Aan bod komen regie en choreografie, dramaturgie en muziek, mime en dans en een vierde podcast over duurzaam op tournee gaan.

Leuk om te luisteren als je naar de voorstelling gaat en ook als je nog een beslissing gaat nemen en geen idee hebt wat je kan verwachten bij Knock-Out.

 

Bekijk Knock Out in Amare: