Social dance: Latin The Hague presents Latin Amare

Maak kennis met Latijns-Amerikaanse dans en muziek!
do 7 dec - do 6 jun
do 7 dec '23
-
do 6 jun '24

Latin The Hague organiseert Latin Amare: een gratis toegankelijke dansavond waar je kennis kan maken met de Latijns-Amerikaanse dans- en muziekcultuur. 

Programma

19:30-20:30 Workshop Samba de Gafieira door Bruna & Felipe

20:30-23:00 Social met Brazilian Zouk & Samba de Gafieira

We trappen af met Samba de Gafieira: een partnerdans waar op verschillende Braziliaanse Samba ritmes kan worden gedanst. De elegante dans kent meerdere aspecten: van improvisatie en creativiteit tot musicaliteit en ritme. Verder wordt de dans ook wel Samba a Dois (Samba voor twee) of Samba de Salão (Saloon Samba) genoemd.

De dansavond zal beginnen met een dansworkshop Samba de Gafieira van Bruna Sousa en Felipe Garcia, die je zullen helpen om de basisstappen onder de knie te krijgen. Na de workshop kan er vrij worden gedanst op Samba de Gafieira en Braziliaanse Zouk.

Bruna en Felipe zijn een professioneel, Braziliaans danskoppel momenteel woonachtig in Amsterdam en ervaren in Brazilian Zouk, Samba de Gafieira en Forró. Bruna Sousa komt uit Tocantins en is haar danscarrière begonnen op 17-jarige leeftijd. Felipe Garcia komt uit Rio de Janeiro en danst al sinds hij 12 jaar oud is. Samen reizen ze over heel de wereld om workshops te geven op congressen en festivals.

Latin The Hague organiseert evenementen in Den Haag, waar iedereen toegankelijk en laagdrempelig kennis kan maken met de Latijns-Amerikaanse dans- en muziekcultuur.

Onderdeel van