Social Dance: Latin The Hague presents Latin Amare

Maak kennis met Latijns-Amerikaanse dans en muziek!
do 5 sep - do 12 jun
do 5 sep ’24
-
do 12 jun ’25

Latin The Hague organiseert Latin Amare: een gratis toegankelijke dansavond waar je kennis kan maken met de Latijns-Amerikaanse dans- en muziekcultuur. 

Programma

19:30-20:30 Workshop Brazilian Zouk door Lisa & Marcos
20:30-23:00 Social met Bachata Sensual & Brazilian Zouk

De dansavond begint met een workshop Brazilian Zouk van Lisa & Marcos, waarbij ze je de basisstappen van de dans zullen leren. Na de workshop kan er vrij worden gedanst op de klanken van Bachata Sensual en Braziliaanse Zouk tijdens de Social Dance.

Latin The Hague organiseert evenementen in Den Haag, waar iedereen toegankelijk en laagdrempelig kennis kan maken met de Latijns-Amerikaanse dans- en muziekcultuur.

Social Dance
Op het Kunstenplein in Amare worden regelmatig gezellige social dances georganiseerd, in verschillende dansstijlen zoals latin, tango en lindy hop. Op deze avonden is iedereen welkom om mee te dansen, of je nu voor het eerst een dansstijl komt uitproberen of al jaren op de dansvloer staat. Een social dance begint vaak met een dansworkshop in een stijl die aansluit bij de muziek van de avond. De muziek wordt verzorgd door een DJ, soms is er zelfs live muziek verzorgd door een band, ensemble of orkest. De social dances organiseert Amare samen met dansscholen uit Den Haag.