The Hague All Stars

Jazz em Brasse
zo 5 mei 15:30 - 18:00
zo 5 mei ’24
15:30 - 18:00

“THE HAGUE ALL STARS” is een gelegenheidsformatie van bevriende muzikanten uit de regio, die met elkaar en los van elkaar al op vele podia hebben gestaan. 

Programma

De muzikanten spelen stukken van Stan Getz, Clifford Brown, Bill Evans, Milt Jackson, Chet Baker, BenWebster, Wes Montgomery en Antônio Carlos Jobim.

Ze hebben talrijke jazz- en jamsessies met elkaar gespeeld. De jazzstijl die voornamelijk door deze band wordt gespeeld is bebop, maar ook de hardbop en mainstream stijl is te horen. 

Onderdeel van

Podium De Nieuwe Kamer (PDNK) organiseert jaarlijks zo´n zestig jazzconcerten bij diverse podia in Den Haag. PDNK richt zich daarbij vooral op musici die een band met de Haagse regio hebben. In Brasserie Amare organiseert Podium De Nieuwe Kamer jazzconcerten in samenwerking met Open Amare. De concerten worden samen met (internationale) studenten van het Koninklijk Conservatorium georganiseerd. Er is ook ruimte voor nieuwe initiatieven en nieuw talent. Jazz em Brasse biedt een ruime presentatie vanuit de Haagse jazzscene.

Tijdens de pauze wordt een bijdrage van het publiek gevraagd om jazz op dit podium in stand te kunnen houden.

Uitvoerenden

Remco Hofman – piano (bandleider)
Floriaan Wempe – saxofoon
Kees Kamphuis – trompet
René ten Cate – vibrafoon
Jeen Rabs – gitaar
Wim van Wijngaarden – contrabas
Barry Olthof - drums