Musicroom 1: Junior Akwety en Mamadou Dramé (4+)

Voyage
BIG BANG Festival
zo 14 apr
zo 14 apr ’24
 • zo 14 apr ’24
  11:30 - 12:00
  Amare
 • zo 14 apr ’24
  12:30 - 13:00
  Amare
 • zo 14 apr ’24
  13:30 - 14:00
  Amare

Beleef de musicrooms tijdens het BIG BANG Festival: stap een ruimte binnen en ontdek een muzikale verrassing. Reis door een wereld van verschillende stijlen muziek terwijl je verborgen hoekjes van Amare ontdekt!

Muzikanten Junior Akwety en Mamadou Dramé maken een reis tussen Centraal- en West-Afrika. De kora staat centraal met zijn warme gloed. Daarrond cirkelen de stemmen van Junior en Mamadou. Energie en dynamiek zijn kernwoorden voor een concert dat mensen samenbrengt en al je zintuigen zal prikkelen.

Junior Akwety werd geboren in Congo, maar zijn muziek bracht hem van Los Angeles tot Kaapstad. Je vindt Junior terug als zanger en acteur in theatervoorstellingen en op concertpodia.

Mamadou Dramé is een virtuoos op de kora, een traditioneel West-Afrikaans snaarinstrument. Na veel gespeeld te hebben in zijn geboorteland Senegal, verhuisde Mamadou naar België. Van daaruit verovert hij met gemak de Europese podia.

De exacte locatie van de musicroom wordt van tevoren gecommuniceerd in de servicemail. 

Onderdeel van

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.