Gratis lunchconcert met prijswinnaars Prinses Christina Concours

Kira van der Woerd, Sergio Abdoelrahman en Philip Karmanov
ma 25 okt 12:30
ma 25 okt '21
12:30
  • ma 25 okt '21
    12:30
    Nieuwe Kerk

Kom luisteren naar muziek van laureaten van het Prinses Christina Concours. Uw applaus is belangrijk voor hun muzikale ontwikkeling. 

LET OP: Om toegang te krijgen tot deze voorstelling dient u in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Meer informatie vindt u hier.

Op 25 oktober spelen Sergio Abdoelrahman (piano) en het duo Kira van der Woerd (viool) en Philip Karmanov (piano). Zij speelden op 11 oktober ook in de Nieuwe Kerk en spelen nu met een ander repertoire. Ze wonnen prijzen tijdens het Prinses Christina Concours en hun optreden is onderdeel van het talentontwikkelingstraject dat prijswinnaars bij het Prinses Christina Concours volgen. 

Het concert is gratis te bezoeken, start om 12:30 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Reserveer uw gratis kaart van te voren. De Nieuwe Kerk-concerten worden georganiseerd met steun van Fonds 1818. 

Over het Prinses Christina Concours 

Het Prinses Christina Concours stimuleert al ruim vijftig jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een concours voor de allerjongsten (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling. Kijk voor meer info op www.christinaconcours.nl