Lunchconcert prijswinnaars Prinses Christina Concours

n.t.b.
ma 26 feb / 12:30 - 13:15
ma 26 feb ’24
12:30 - 13:15
  • ma 26 feb ’24
    Foyer open
    12:00
    Start
    12:30
    Eind
    13:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag

Het Prinses Christina Concours (PCC) zet zich actief in om prijswinnaars van het concours podiumervaring op te laten doen. Tijdens de maandelijkse lunchconcerten in de Nieuwe Kerk brengen jonge toptalenten een sprankelend programma ten gehore, variërend van klassiek tot jazz.

Het PCC stimuleert al meer dan 55 jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en De Muziekwedstrijd voor de allerjongsten is het Prinses Christina Concours een toonaangevend platform voor muziekeducatie en talentontwikkeling.   

Wanneer het concert niet uitverkocht is, kunnen kaartjes op de dag zelf worden gekocht aan de deur van de Nieuwe Kerk.

De lunchconcerten van het Prinses Christina Concours in de Nieuwe Kerk worden georganiseerd met steun van o.a. Stichting Sanssouci, société Gavigniès, Van Ommeren - de Voogt Stichting en Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours.

Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen een vrijkaart aangeboden. Zij ontvangen hierover persoonlijk bericht. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met het PCC via info@christinaconcours.nl